Protekle subote održan je Zabok Open 2022

Zagorski kickboxaši ponovno briljantni: Anđelka Tušek i Manuela Vešligaj osvojile zlata

Objavljeno: 23.05.2022. zagorjeinternational

Protekle je subote, u organizaciji Kickboxing kluba BTI iz Zaboka, održan Zabok Open 2022 na kojem su svoju snagu odmjerili natjecatelji iz 31 kluba u 330 startova. Natjecanje je održano u tri kickboxing discipline, point fightingu, light contactu i kick lightu.

Za Kickboxing klub Krapina natjecateljica Anđelka Tušek prvi put je odradila disciplinu kick light u starijim kadetkinjama početnicama i sa dvije izvrsne pobjede osvojila zlatnu medalju.
U light contactu imali smo Manuelu Vešligaj među starijim kadetkinjama preko 65 kilograma koja je osvojila 1. mjesto i Ines Petanjko u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kilograma koja je nakon dvije pobjede u finalu izgubila i osvojila srebro.

U point fighting disciplini Ines Petanjko u starijim kadetkinjama početnicama, Antonela Cesarec među juniorkama i Ivano Capek među starijim kadetima početnicima osvojili su zlatne medalje, a Jakov Sekušak, Manuela Vešligaj, Anđelka Tušek bili su srebrni dok je Danijel Horvat osvojio 3. mjesto. Filip Sinković ovaj put nije uspio do medalje, zauzeo je 5. mjesto.

Najboljima u kategoriji starijih kadetkinja početnica u point fightingu proglašena je Ines Petanjko, a u light contactu među starijim kadetkinjama početnicama najbolja je bila Manuela Vešligaj.

Rafael Bešker iz KBK ˝Bušido˝iz Svetog križa Začretja, u skupini ˝Dječaci početnici˝ do 30 kilograma sa dvije pobjede osvaja srebrnu medalju, dok u skupini ˝Dječaci˝ osvaja brončanu medalju. Hana Mikulec u skupini Kadetkinje početnice do 32 kilograma osvaja brončanu medalju, a u skupini ˝Kadetkinje mlađe˝ zauzima 5. mjesto. Tomislav Vrankovečki u skupini Kadeti početnici do 37 kilograma osvaja srebrnu medanju, a u skupini ˝Kadeti mlađi˝ također osvaja 2. mjesto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba