BRAVO, LJEPOTICE! Zagorka najljepša među najljepšima

Krapinčanka Arijana Podgajski nova je Miss Universe Hrvatske!

Objavljeno: 23.05.2022. zagorjeinternational

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske 2022, održao se večeras u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu uz live streaming na portalu Jutarnji.hr, a za titulu najljepše Hrvatice natjecalo se 13 djevojaka koje iz svih krajeva Hrvatske koje su se danima pripremale za veliko finale.

Pobjedu je odnijela 19-godišnja krapinčanka Arijana Podgajski. Podsjetimo, na popisu ovogodišnjih finalistica izbora za Miss Universe Hrvatske našle su se i Gabriela Balek (21) iz Splita, Monika Bogdanić (23) iz Zagreba, Maria Delić (23) iz Rijeke, Veronika Đerek (18) iz Ivanić Grada, Lara Fuchs (20) iz Poreča, Iris Kralj (25) iz Varaždina, Klaudija Krezić (23) iz Sesveta, Andrea Mandarić (22) iz Splita, Emanuela Mažar (21) iz Samobora, Magdalena Milošević (21) iz Metkovića, Karmen Vulić (24) iz Splita i Antonela Zvonković (21) iz Karlovca. 

Arijana je visoka 170 centimetara, studira na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i zna engleski. Voli trenirati kod kuće, vježbati yogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu. Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju.

Kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

FOTO: Samo Mervar

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba