Zbog bolje sigurnosti

IZ HC-a POTVRDILI: U najkraćem mogućem roku pokrenut će se aktivnosti potrebne za postavljanje semafora na raskrižju planirane ceste Zabok – Krapina

Objavljeno: 22.05.2022. zagorjeinternational

Glasnogovornica Hrvatskih cesta Tamara Đurijanček, za Radio Stubicu, rekla je da će se na spojnu cestu Sveti Križ Začretje – Krapina, zbog bolje sigurnosti, postaviti semafori.

Podsjetimo, načelnik Svetog Križa Začretja Marko Kos i Općina upozorili su na problem opasnih i velikih raskrižja na novoizgrađenoj dionici ceste od čvora Začretje do čvora Lepajci te organizirali potpisivanje peticije. Kako je istaknula Đurijanček, nakon dodatnog razmatranja, uzimajući u obzir strah stanovnika i činjenicu da će raskrižjem prolaziti djeca na putu prema školi, donesena je odluka da će se u najkraćem mogućem roku pokrenuti aktivnosti potrebne za postavljanje semafora na raskrižju planirane ceste Zabok – Krapina i županijske ceste oznake 2160. Analiza cestovne sigurnosti provest će se i za dionicu državne ceste D1 od Svetog Križa Začretje do autoceste A2 (čvor Zaprešić).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba