Prijave u tijeku

Sportsko društvo Mala Erpenja i ove godine organizira tradicionalni “Mala Erpenja Trekk” i malonogometni turnir

Objavljeno: 21.05.2022. zagorjeinternational

U organizaciji Sportskog društva Mala Erpenja, 4. lipnja će se održati jubilarno 10. izdanje popularnog “Mala Erpenja Trekka”, a natjecatelji će se moći natjecati u tri kategorije, sukladno svojim orijentacijskim vještinama i fizičkoj kondiciji.

Kategorije koje će se moći birati su “Jagodica bobica”, trail staza duljine oko sedam kilometara, “Šumska jagoda”, dionica duljine oko 12 kilometara te “Divlja jagoda”, dionica duljine oko 23 kilometra. 

Sudionici će prilikom natjecanja prolaziti lijepim stazama na području Male Erpenje i okolnih sela s kojih se pružaju prekrasni pogledi, a utrka je poznata po finoj okrepi, delicijama članica Etno sekcije KME i rock svirci nakon utrke. 

Natjecatelji koji se prijave na vrijeme dobivaju startni paket koji uključuje službenu majicu utrke, topli obrok i dva pića po izboru, kao i poklone sponzora. 

“Mala Erpenja Trekk” svake godine privlači sve više sudionika željnih avanture i doživljaja, a utrka je namijenjena rekreativcima i sportašima svih dobnih skupina. Prijave su moguće na web stranici organizatora.  

Također, u sklopu utrke se tradicionalno organizira i malonogometni turnir “Mala Erpenja 2022“, koji svake godine privlači najbolje malonogometne ekipe s ovih prostora i šire, a česti gosti su i ekipe iz Zagreba te susjedne Slovenije.  

Nagradni fond ovogodišnjeg turnira iznosi 10.000 kuna, a prve dvije ekipe ostvaruju plasman na završnicu lige u sklopu organizacije “Socca Croatia”.

Turnir će se održati 3. i 4. lipnja, a prijave su moguće do 1. lipnja nakon čega će se održati izvlačenje i određivanje satnice koje će se moći pratiti i putem live prijenosa na Facebooku. Ostale informacije dostupne su na službenoj stranici Sportskog društva Mala Erpenja. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba