Za sve ljubitelje dobre glazbe

Klapa Kmeti će večeras u Pregradi, uz prigodni koncert, predstaviti spot za novu pjesmu ‘Volim te moja mala’

Objavljeno: 21.05.2022. zagorjeinternational

Večeras u Pregradi, ispred Caffe Bara “Arka”, uz prigodan koncert i druženje, Klapa Kmeti premijerno će predstaviti spot za novu pjesmu ‘Volim te moja mala (Naša Pregrada)’. 

Pjesma pjeva o ljubavi i čežnji koja je vezana uz rodni kraj, u ovom slučaju je to Grad Pregrada iz koje dolaze svi članovi klape.

– Svi smo mi nekada bili mladi, a sve nas za Pregradu vežu prve ljubavi, toplina u srcu i posebni osjećaji. Svi smo se na neki način poistovjetili s ovom pjesmom i svima nam je legla na prvu – poručili su članovi klape. 

Glazbu i stihove nove pjesme potpisuje član klape Krešimir Brezak, a ovo je ujedno bila njegova prva ozbiljnija pjesma koju je napisao prije 26 godina, davne 1996. godine. Prilikom pisanja pjesme, pomogao mu je najiskusniji član Tomica Kolar.

– Pjesmu smo godinama pjevušili na probama i u slobodno vrijeme, a prošle godine zaključili smo da bi je konačno valjalo i snimiti –  otkrili su članovi klape. 

Klapski aranžman potpisuje član klape Vinko Krištić, a cijela glazbena produkcija odrađena je u Studiju Kasandra, u Mariji Bistrici. Glavni vokal je Goran Vukmanić. Pjesma je snimljena još prošle godine, ali je Kmeti nisu željeli pustiti javno bez prigodnog video spota za kojeg je zadužena bila Dora Kolar, kći člana klape Tomice Kolara. 

– Ideja za spot počela se razvijati već nakon prvog slušanja. Bitno je bilo uključiti Pregradske motive i pronaći par koji će se dobro uklopiti u tu priču. Svi koji su sudjelovali u stvaranju spota sentimentalno su vezani uz ovaj kraj, tako da su se ideje nakon razgovora počele nizati same od sebe. Pjesma govori o rastanku, ali ovdje to nije predstavljeno kao nešto tužno jer ipak “čekat će nas naša Pregrada” – rekla je Kolar. 

Za snimke pregradskog kraja dronom, pobrinula se Hana Vukmanić, kći člana klape Gorana Vukmanića. 

– Zaista nije bilo teško snimiti pejzaže i krajolik. Pregrada je okružena prirodom i zelenilom. Kamo god se okrenuli, dobit ćete izvrstan kadar, pa tako ova pjesma s jedne strane predstavlja prekrasnu ljubavnu priču, a s druge strane ponosno pokazuje ljepote pregradskog kraja – rekla je. 

Premijera spota zakazana je za 20.30 sati. 

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter