Bravo “Plavi”!!!

Dinamo još jednom pokazao dominaciju, na Maksimiru porazio Hajduk s 3:1

Objavljeno: 21.05.2022. zagorjeinternational

Dinamo je večeras igrao utakmicu 36. kola Hrvatski Telekom Prve lige protiv Hajduka na domaćem terenu u Maksimiru i pobijedio je s rezultatom 3:1. 

Bruno Petković je uz asistenciju Sadegha Moharramija zatresao mrežu Hajduka i doveo “Plave” u vodstvo u 53. minuti igre.

Hajduk je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade također dao gol i izjednačio rezultat, ali je potom, u samoj završnici došlo do dvije akcije Dinama. Prvo je Mislav Oršić još jednom zatresao Hajdukovu mrežu u 10 minuti sudačke nadoknade, a onda je za sam kraj i Martin Butina u 12 minuti nadoknade zabio gol i odveo Dinamo do uvjerljive pobjede od 3:1. 

Utakmicu punu događanja je nakratko prekinuo i incident u kojem su ‘Bad blue boysi’ bakljom zapalili transparent na sjevernoj tribini pa se moralo čekati dok vatrogasci ugase manji požar koji je pritom nastao. 

Dinamo je nakon večerašnje pobjede na tablici uvjerljivo prvi sa 79 bodova. 

Podsjetimo, GNK Dinamo je prošle nedjelje u utakmici protiv Šibenika na Šubićevcu uvjerljivom pobjedom 2:0, osigurao 23. naslov prvaka Hrvatske, te ukupno 33. naslov nacionalnog prvaka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba