Vrlo neobična i neočekivana situacija

Britanac primio Ukrajinku izbjeglicu, pa zbog nje nakon par dana ostavio obitelj

Objavljeno: 21.05.2022. zagorjeinternational

Britanac Tony Ganett (29) iz Bradforda zaljubio se u Ukrajinku Sofiju Karkadjim (22) koju je primio u svoju kuću nakon što je ona morala napustiti svoju zemlju zbog rata. 

Ovo se na prvu ne čini kao neobična priča, no nastavak slijedi. Naime, Ganett je zbog Ukrajinke napustio svoju ženu Loronu (28), piše 24sata

Sve je započelo kada se Britanac prijavio na vladin program za pomoć izbjeglicama iz Ukrajine sa željom da pomogne, no proces je dugo trajao, pa je zatražio pomoć preko društvenih mreža. 

Obitelj je nedugo zatim u svoj dom primila Sofiju, a svega nekoliko dana nakon toga, Tony je ostavio svoju suprugu i odlučio započeti novi život.

– Počelo je s jednostavnom željom da učinim pravu stvar i stavim krov nad glavom nekome u nevolji, muškarcu ili ženi. Situacija je kulminirala prošle subote kada je Lorona nasrnula na Sofiju, vičući na nju, koristeći se nekim grubim jezikom kojim ju je rasplakala. Rekla je da više ne može ostati pod našim krovom i nešto je u meni škljocnulo. Žao nam je zbog boli koju smo prouzročili, ali sa Sofijom imam vezu kakvu nikada prije nisam imao – rekao je za jedan britanski tabloid. 

Par je navodno u potrazi za svojim novim domom. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba