Nastavlja se akcija ˝Katruže za Katružu“

˝Uključite se i vi, neka cijelo Međimurje miriše na katruže˝

Objavljeno: 20.05.2022. zagorjeinternational

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu svojih aktivnosti i ove godine tradicionalno organizira akciju „Katruže za Katružu“ koja je započela u srijedu u Svetoj Mariji. Prodajom zakladnih suvenira i katruža prikupljeno je 2.576,50 kuna i 10 eura, a akciju su podržali zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec i načelnica Općine Sveta Marija Đurđica Slamek.

Akcija se nastavlja u subotu, 21. svibnja 2022. godine kada će aktivistice Zaklade „Katruža“ prodavati katruže na sljedećim lokacijama: u Prelogu od 8 do 11 sati ispred Privredne banke na tržnici katruže će prodavati članice Udruge ˝Priločko srce˝ Prelo, u Murskom Središću od 8 do 12 sati na tržnici katruže će prodavati članice Društva žena Mursko Središće, u Belici će akciju provoditi članice Udruge žena Općine Belica od 7 do 10 ispred Robne kuće, u Nedelišću će katruže prodavati članice Udruge žena Nedelišće u vremenu od 8 do 12 sati ispred Turističke zajednice Nedelišće, u Donjem Vidovcu će katruže prodavati aktivisti Katruže u vremenu od 8 do 10.30 sati ispred općinske zgrade.

Akcija ˝Katruže za Katružu˝ u Čakovcu će se održati u subotu, 28. svibnja 2022. godine, a u organizaciji društva Hrvati Stuttgart u subotu, 21. svibnja 2022. godine od 18:00 sati održat će se koncert ˝Kajkavska večer – Zajedno stvaramo dječje osmijehe˝. Prihod od koncerta namijenjen je Međimurskoj zakladi solidarnosti ˝Katruža˝, a nastupit će Zlatko Pejaković, Antonija Šola, Ivan Fiolić i Klapa Filiae Croatiae.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba