Obavijest mještanima Gornje Stubice

U četvrtak započinje proces evidentiranja nerazvrstane ceste “Sekirovo Selo – Karivaroš – Sveti Matej”

Objavljeno: 17.05.2022. zagorjeinternational

Iz Općine Gornja Stubica poslana je obavijest svim mještanima da će ovog četvrtka započeti postupak evidentiranja nerazvrstanih cesta na području općine. 

Konkretno, radi se o nerazvrstanoj cesti NC 2-099 “Sekirovo Selo – Karivaroš – Sveti Matej” (od ŽC 2224, tj. od kućnog broja 3 u naselju Sekirovo Selo i k.č. 985 u k.o. Hum Stubički prema jugu i jugozapadu do kućnih brojeva 125 i 114 u naselju Hum Stubički, te zatim južno i jugoistočno  prema naselju Sveti Matej i kućnim brojevima 48/A, 55, 59, 38 i 37/D te k.č. 5047 u k.o. Sveti Matej, kao i kućnom broju 118 u naselju Karivaroš, približne duljine 4000 metara) u naseljima Sekirovo Selo, Hum Stubički, Sveti Matej i Karivaroš u k.o. Hum Stubički I Sveti Matej. 

Predmetna će se cesta ovime upisati u katastarski operat i zemljišnu knjigu, a geodetski elaborat izvedenog stanja nerazvrstane ceste izradit će tvrtka Moja Međa d.o.o. iz Donje Stubice. 

Nositelji stvarnih prava na nekretninama koje graniče sa zemljištem na kojem je izvedena nerazvrstana cesta imat će mogućnost dobiti uvid u geodetski elaborat izvedenog stanja kao i zatražiti eventualna dodatna pojašnjenja 27. lipnja, između 13 i 14 sati, u prostorijama općine Gornja Stubica.  

Početak postupka evidentiranja spomenute dionice zakazan je za 8.30 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba