U Bugarskoj održano Europsko ‘wushu’ prvenstvo

SJAJNI REZULTATI: Hrvatska reprezentacija druga s ukupno 14 osvojenih zlata od kojih je osam donio klub “Wolf Gym” iz Velikog Trgovišća

Objavljeno: 17.05.2022. zagorjeinternational

Proteklog je vikenda u bugarskom gradu Burgasu održano Europsko ‘wushu’ prvenstvo na kojem je sudjelovalo 428 natjecatelja iz 13 država, Andore, Armenije, Belgije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Cipra, Hrvatske, Italije, Makedonije, Srbije, Slovenije, Turske i Ukrajine.  

U sklopu hrvatske ‘wushu’ reprezentacije nastupilo je i 12 članova ‘wushu’ kluba “Wolf Gym” iz Velikog Trgovišća u pratnji trenera Roberta Špoljara, i to u disciplinama ‘tui shou’ i ‘sanda light’. U ukupnom poretku, Hrvatska je završila kao druga reprezentacija po osvojenim zlatnim medaljama, odmah do Turske, a članovi “Wolf Gym-a” osvojili su osam zlatnih medalja od ukupno 14, koliko ih je Hrvatska osvojila na ovom natjecanju. 

U seniorskom dijelu medalje su osvojili Alen Jagušić (zlatna i srebrna), Lea Beber (zlatna), te Leon Beber (srebrna i brončana). U juniorskom dijelu medalje su osvojili Lea Špoljar (dvije zlatne) Ivan Gašparić (zlatna i srebrna), Lucia Prekrat (srebrna i brončana) te Lea Beber (brončana), a u kadetskom dijelu medalje su osvojili Martin Prekrat (dvije zlatne), Nik Špoljar (zlatna i srebrna), Tin Stiperski (dvije srebrne), Lana Hržina (dvije srebrne), Ivan Barlović (srebrna i brončana), Josip Križnik (srebrna).  

Wolf Gym team

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba