VARAŽDINSKE TOPLICE: Suvremena LED rasvjeta stiže u topličku Dugu ulicu

“Ovo je još jedan dokaz da sve obećano i ostvarujemo kako bi našim građanima podigli kvalitetu života”

Objavljeno: 17.05.2022. zagorjeinternational

Grad Varaždinske Toplice nastavlja s kontinuiranim ulaganjem u uređenje komunalne infrastrukture na svojem području, pa je tako u ponedjeljak potpisan ugovor za izvođenje radova na modernizaciji rasvjete u Dugoj ulici u Varaždinskim Toplicama.

Riječ je o projektu za koji je Grad osigurao 476.137 kuna, a ugovor su potpisale toplička gradonačelnica Dragica Ratković i direktorica tvrtke “Elda Project d.o.o.” iz Varaždina, Ljerka Herega.

– Suvremenom LED rasvjetom u Dugoj ulici postići će se energetska učinkovitost i ostvariti ušteda, što i jesu ciljevi ovakvih projekata – kazala je Herega.

Radovi bi trebali početi za mjesec dana, a postavit će se ukupno 19 dekorativnih segmentnih rasvjetnih stupova visine 3,2 metra s LED modulima.

– Ovo je još jedan dokaz da sve obećano i ostvarujemo te da nastavljamo s investicijama, kako bi našim građanima podigli kvalitetu života. Vrijedi svakako naglasiti da zamjena postojeće, suvremenom LED rasvjetom u Dugoj ulici znači ne samo uštedu energije, već i veću sigurnost naših stanovnika – izjavila je gradonačelnica Ratković.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba