Tijekom vikenda u Zagorju šest prometnih nesreća od kojih dvije s ozlijeđenima

U Bezavini pokušao upaliti traktor spuštajući se nizbrdo, a onda je sve izmaklo kontroli

Objavljeno: 16.05.2022.

Kako je izvijestila Policijska uprava krapinsko – zagorska, tijekom proteklog vikenda evidentirana su dva kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo teške krađe i jedno kazneno djelo računalne prijevare, dok je na zagorskim prometnicama zabilježeno šest prometnih nesreća.

Četiri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Lupinjaku zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila, u Lovrečanu uslijed neprilagođene brzine, zatim u Mariji Bistrici zbog nepropisne vožnje u natrag i Požarkovcu uslijed ne držanja vozila uz desni rub kolnika.

U Budinščini je do prometne nesreće došlo uslijed oduzimanja prednosti prolaska, kojom prilikom su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede, a u Mariji Bistrici, uslijed nepropisne vožnje u natrag, došlo je do udara osobnog automobila u pješakinju koja je zadobila lakše tjelesne ozlijede.

Jučer oko 20 sati, u Bezavini, došlo je do prevrtanja poljoprivrednog traktora kada je vozač (65) traktor pokušao staviti u pogon ˝pomoću spuštanja˝. Naime, vozačev pokušaj da traktor upogoni spuštajući se nizbrdo, izmakao je kontroli.
Kako doznajemo od nadležne policijske uprave, u jednom trenutku vozač je izgubio nadzor nad vozilom, sletio na livadu, pao s traktora, a traktor se nastavio kretati dalje sve dok nije došlo do prevrtanja. 65-godišnjaku koncentracija alkohola nije evidentirana, a hitnim je kolima medicinske pomoći odvezen u OB bračak gdje su mu okarakterizirane teške tjelesne ozljede.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter