U Varaždinu održana Međunarodna izložba pasa koju je otvorio gradonačelnik Bosilj

“Grad Varaždin je prijatelj životinja i uvijek će podržavati ovakve manifestacije koje su ujedno i dobra promocija našeg grada”

Objavljeno: 16.05.2022. zagorjeinternational

U Varaždinu se proteklog vikenda održala izložba pasa koju je u subotu na  kinološkom poligonu svečano otvorio varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj. Radi se o Međunarodnoj izložbi pasa – ‘CACIB Varaždin 2022’ koju su zajedničkim snagama organizirali Kinološko društvo Varaždin 1181 i Hrvatski Kinološki savez, a ove godine u Varaždinu je svoje ljubimce izlagalo čak 650 izlagača iz cijele Europe.

– Kao ponosan vlasnik psa, uvijek me veseli obići ovakve izložbe. Drago mi je što se tradicija izložbe nastavlja i ove godine, na zasigurno jednoj od najljepših lokacija u Hrvatskoj za ovakve manifestacije i drago mi je što ste se okupili u ovako velikom broju da našim sugrađanima i posjetiteljima prezentirate ove prelijepe pse. Grad Varaždin je prijatelj životinja i uvijek će podržavati ovakve manifestacije koje su ujedno i dobra promocija našeg grada – rekao je gradonačelnik Bosilj prilikom otvorenja.

U obilasku izložbe pridružili su mu se predsjednica varaždinskog Kinološkog društva Tatjana Kanjuh i dopredsjednici Gabrijel Perši i Pavao Kostanjevec.

Pse su ocjenjivali ugledni međunarodni domaći i strani suci iz Mađarske, Austrije, Slovenije, Slovačke i Srbije, a uz izbor najljepšeg psa, u subotu su održane i četiri specijalne izložbe, izložba Kluba pinčera i šnaucera Hrvatske, izložba Hrvatske udruge dalmatinskih pasa “Atila Dubac”, Bišon Kluba Zagreb i Kluba Hrtova Hrvatske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba