Djevac (41) u potrazi za srodnom dušom

˝Tražim nevinu djevojku, stvarno je teško pronaći nekoga tko u mojim godinama nije imao seksualno iskustvo˝

Objavljeno: 16.05.2022. zagorjeinternational

Pronalazak ljubavi i idealnog partnera danas može biti doista zamorno, no tu je internet. Tako se u moru oglasa i aplikacija izdvojio Daniel Piechnick, 41-godišnji muškarac iz Adelaidea u Australiji, napravio je web stranicu singleguyfromadelaide.com kako bi pronašao svoju pravu ljubav, prenosi 24 sata.

Piechnick je inače profesionalni dizajner društvenih igara, a internet stranicu postavio je 2016. godine. Dan danas, šest godina kasnije još uvijek traži inteligentnu ženu s ‘istom razinom seksualnog iskustva’ koje i on ima. Pojasnimo, Piechnick je djevac koji u videu na svojoj web stranici govori kako ima sjajan život, ali nema nikoga s kime bi ga mogao podijeliti. Zašto nema djevojku? Bio je fokusiran na karijeru, kaže.

Bivši predsjednik lokalne Mense pobrinuo se da potencijalne djevojke uvjeri da ‘nije neki čudak’.

– S obzirom na okolnosti, razumljivo je što vam prvo pada na pamet da sam čudak, tako da nemam ništa protiv pojašnjavanja svoje namjere. Normalan sam i razuman na sve načine na koje bi trebao biti, a na neki način i zanimljiv. Nije da se nikad nitko nije interesirao za mene, ako je to imalo bitno – kazao je, pa nastavio:

– Razumijem da su ljudi imali razna seksualna iskustva i bili u svakakvim okolnostima, dobrim i lošim, i nisam u poziciji da osuđujem bilo koga drugog. Samo tražim nekoga poput mene, što je ovih dana teško pronaći – objasnio je.

– Stvarno je teško pronaći nekoga tko u mojim godinama nije imao seksualno iskustvo. A to je u biti ono što tražim – nekoga s kim ću moći krenuti ispočetka, netko s kim ću dijeliti nova iskustva. Upravo zato sam odlučio napraviti ovu stranicu – napisao je.

Daniel poziva zainteresirane da mu se jave putem Skypea, Telegrama, e-maila ili kontakt obrasca na njegovoj web stranici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba