Otkazali vjenčanja zbog finala Europske lige

ODLUKA NIJE BILA LAGANA: Za ljude je to važan životni događaj – na taj dan sve treba biti savršeno

Objavljeno: 15.05.2022. zagorjeinternational

U Sevilli se u srijedu igra finale Europske lige između Eintrachta i Rangersa, a gradski matični ured u Frankfurtu je zbog toga otkazao devet vjenčanja koja su najavljena za idući dan jer ako pobijedi Eintracht tog će se dana ispred Gradske vijećnice održati veliko slavlje, piše Poslovni.hr.

-S desecima tisuća vrlo emotivnih nogometnih navijača neposredno ispod dvorane za vjenčanje, ne možemo našim mladencima ponuditi dostojanstveno okruženje koje s pravom očekuju. Ova odluka nije bila lagana, međutim, za ljude je vjenčanje važan životni događaj, i sve bi trebalo biti savršeno na ovaj dan, jer to svi pamte do kraja života – rekla je za njemačke medije zamjenica voditelja  ureda Natascha Keck.

Iz Eintrachta su kazali da će se slavlje ispred Gradske vijećnice održati jedino u slučaju da osvoje naslov pobjednika Europske lige.

-Pred Romerom slavite samo ako imate naslov u svojim rukama. Ne slavite drugo mjesto. Mi smo to učinili 2017. godine kada smo izgubili finale njemačkog kupa. Bila je to pogrešna odluka – poručili su.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba