Manifestacija “Dobro je, klanječko je“

ZA SVAKOG PONEŠTO: Ove nedjelje na Trgu Antuna Mihanovića očekuje vas bogat program – od prezentacije karate vještina kluba “Sakura“ do gastro – enoloških ‘poslastica’

Objavljeno: 14.05.2022. zagorjeinternational

Ove nedjelje, na Trgu Antuna Mihanovića, od 14 sati, očekuje vas nastavak manifestacije “Dobro je, klanječko je”.

-Program se nastavlja uz natjecanje 15-tak ekipa klanječkih udruga u kuhanju gulaša, kojima se ove godine priključuje i ekipa Gradskog vijeća. Bit će naravno i odličnih domaćih kolača, a Lovačko društvo “Kuna” pripremit će i gulaš od divljači, dok će se klanječki vinari pobrinuti za degustacije. Gulaši i vino bit će za posjetitelje besplatni – rekli su iz Grada.

Program Dječjeg vrtića “Kesten” i Osnovne škole Antuna Mihanovića započet će oko 15 sati, a nakon toga slijedi prezentacija kluba Sakura Karate. Posjetitelje u parku Kuće Klajn očekuje  radionica cirkuskih vještina s voditeljicom Nikolinom Majdak, a jedan od najpoznatijih hrvatskih uličnih kreativaca Mario Miličić, umjetničkog imena Mane Mei, pokazat će nam kako ulična umjetnost izgleda na klanječkim zidovima. Dio je to ovogodišnjeg programa Suvremeno u Zagorju udruge Kućni kolektiv. Za dobru glazbu na trgu pobrinut će se Vrijeme vinila.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba