Novi Tokić u Zaboku - najmodernija poslovnica u Hrvatskoj s deset zaposlenika i jedinstvenim iskustvom kupnje

Zabočka regija dobila je novu razinu kvalitete i dostupnosti asortimana za održavanje vozila, a uz širinu profesionalnih i hobi alata, dodatne opreme i gospodarskog programa tu je i tim prodajnih savjetnika

Objavljeno: 13.05.2022. zagorjeinternational

Prateći visok standard uređenja nacionalne prodajne mreže, Tokić je na vratima Zagorja svečano otvorio poslovnicu koja se proteže na 1300 četvornih metara i nadmašuje dosadašnje iskustvo aftermarket poslovanja u Hrvatskoj. Već tijekom prvih dana rada, pokazalo se da novi prostor nadilazi očekivanja svakog posjetitelja, i to ne samo veličinom, već i raspoloživošću cjelokupnog asortimana s kojim je Tokić u regiju doveo servisno-alatnu destinaciju zanimljivu svakom profesionalnom, a onda i hobi majstoru. 

– Nova poslovnica je servisima u regiji, ali i svakom privatnom kupcu u potrebi za alatom i opremom, naravno i dijelovima, donijela standard kakav zaslužuje jedna od nerazvijenih gospodarskih zona u Hrvatskoj. Na prometnom izlazu s autoceste Zagreb-Krapina, u poslovnoj zoni pred Zabokom, dobro vidljiv iz dvorca Gjalski i čitavog kraja, Tokić je sada i ovdje uvijek svima usput i lako dostupan. Nekada su se u ovom prostoru prodavali automobili, a mi sada nudimo dijelove i opremu za sve vrste vozila što dovoljno govori o novoj razini iskustva kupnje – istaknuo je Ivan Šantorić, član uprave Tokić Grupe. 

Na policama nove poslovnice dostupan je i širok asortiman popratne opreme, poput tekućina za njegu i održavanje vozila, ulja i akumulatora, aku- i pneumatskog alata, ključeva i pomagala, pa čak i usisavača te uređaja za zavarivanje. Tu su i programi koji uključuju dizalice, ponudu guma za osobne automobile, dok su gume za gospodarska vozila i traktore na čuvanju u skladištu. Krilatica “Pronaći ćeš u Tokiću“ i u ovoj je poslovnici u potpunosti opravdana zbog trenutačne dostupnosti željenih artikala svjetski poznatih brendova kao što su Makitu, SW-Stahl, Hazet ili Hector.

Zabočkoj regiji i vozačima na raspolaganju su i savjeti deset zaposlenika, među kojima je i specijalist za bogatu ponudu gospodarskog programa, od kojih je čak osam novozaposlenih iz regije, što je također podiglo kvalitetu usluge na novu razinu. Uz izuzetnu zalihu i raznovrsnost rezervnih dijelova, Tokić vozačima i serviserima omogućuje mogućnost biranja alternativnih dijelova preko 300 svjetskih proizvođača u različitim cjenovnim razrednima.

– Jedva sam čekao da počnemo s radom jer nam ovakvi kapaciteti poslovnice omogućuju da ponudimo svoj maksimum. To je pravo zadovoljstvo i kupci će to sigurno osjetiti, pa u poslovnicu rado svraćati i mimo dnevnih dostava, razgledati novi asortiman i opustiti se uz korisne informacije – naglasio je Saša Crnec, voditelj poslovnice okružen timom ljudi koji dijeli njegov entuzijazam. 

Otvorenju nove poslovnice u Zaboku prisustvovao je i Dario Šamec, profesionalni vozač auto-utrka i član Tokić Racing Teama.

– Utrke vozim od svoje 10. godine, prošao sam sve discipline i 14 puta sam bio prvak Hrvatske, a suradnja s Tokićem je počela još 2013. godine. Od početka Tokić Racing Teama surađujemo i mislim da su tvrtka Tokić i Tokić Racing Team daleko najjači u Hrvatskoj što se tiče branši u kojima djeluju. Tvrtka ima odličnu podršku svih auto-dijelova, što je meni kao vozaču utrka jako važno, a ova poslovnica u Zaboku je na odličnoj lokaciji, dobro je smještena i dostupna je svima. Što god je potrebno, a tiče se dijelova za automobil, imaju sve, a ono što možda nemaju na zalihama dođe u ekspresnom roku. Doista ne mogu naći bolju tvrtku s kojom bi surađivao, a posebne pohvale i Tokić Racing Teamu čiji sam i ja dio, jer oni prepoznaju kvalitetu mlađih vozača, ali i starijih, i smatram da nema jačih od nas – rekao je Šamec.

Uz brojne cijenjene goste, na otvorenju je bio i zabočki gradonačelnik Ivan Hanžek koji je tvrtki čestitao na otvorenju nove poslovnice i poželio sreću u radu, a prilikom svečanog otvorenja poslovnice upriličen je i tradicionalni blagoslov, kao i uručenje donacija Srednjoj školi Zabok te Domu za odrasle Mirkovec.

Radno vrijeme poslovnice Tokić Zabok na adresi Prilaz dr. Franje Tuđmana 3a je radnim danom od 7 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati. Svaki kupac raspoloživost robe može doznati jednostavnim pozivom na besplatni telefon 0800 5775 ili porukom na WhatsApp 091 123 5775, gdje je pozivni centar Tokića na raspolaganju za sve upite.

O Tokić Grupi

Tokić Grupa je vodeći regionalni distributer dijelova, guma, alata, dodatne i profesionalne servisne opreme s ponudom od preko 300 najpoznatijih svjetskih brendova za sve vrste osobnih i teretnih vozila, s programima za motocikle, poljoprivredu i industrijski asortiman. Cjelovita ponuda zastupljena je s više od 300.000 proizvoda među kojima su i privatne robne marke, a raspoloživa je kroz više od 140 poslovnica diljem Hrvatske, te kroz tvrtku Bartog s 40 poslovnica u Sloveniji. Izvozi u 14 zemalja Europe, a pored toga Tokić Grupa upravlja i servisnom mrežom na 60 adresa te vlastitim edukacijskim centrom TEC. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter