U Jalžabetu održana druga od pet klauzura HDZ-a Varaždinske županije

PROJEKTI OD ZDRAVSTVA DO OBRAZOVANJA: Siguran sam da ćemo u ovom mandatu ostaviti neizbrisiv trag u županiji

Objavljeno: 13.05.2022. zagorjeinternational

U Jalžabetu je u četvrtak održana druga od pet klauzura koje za dužnosnike stranke organizira Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Varaždinske županije.

 Sudjelovali su članovi stranke s područja općina Jalžabet, Gornji Kneginec, Trnovec Bartolovečki, Martijanec, Sveti Đurđ, Veliki i Mali Bukovec te grada Ludbrega, a zadovoljstvo odazivom stranačkih kolega iskazao je predsjednik županijske organizacije HDZ-a i varaždinski župan Anđelko Stričak.

– Sa stranačkim kolegama, od temeljnih preko općinskih i gradskih organizacija do županijske razine, razgovaramo o projektima i investicijama koje su u tijeku, ali isto tako i onima koje slijede. Kao što je poznato, za nas vrijedi moto da je sve mjerljivo, pa i rad u politici, a o rezultatima će najviše govoriti naš mandat. Investicije se pripremaju i provode s ciljem poboljšanja kvalitete života svih naših sugrađana – rekao je Stričak.

Najavio je izradu Razvojne strategije Varaždinske županije do 2030. godine.

– U sljedeća dva-tri mjeseca pripremit ćemo županijsku razvojnu strategiju i dati svima uvid kroz javnu raspravu, da svojim idejama doprinesu da bude što sadržajnija, ali i provodljivija. Naravno, i u ovom istočnom dijelu Varaždinske županije planira se niz projekata – najavio je Stričak.

Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Jalžabet i predsjednik Županijske skupštine Varaždinske županije Josip Križanić naglasio je kako je HDZ nakon 20 godina ponovo dobio župana, a županijska vlast ima veliki zadatak pripreme i realizacije projekata.

– Oni su govorili o velikim projektima, koji će biti realizirani tek sada u mandatu župana Stričaka, naravno uz podršku Vlade. U zadnjih šest godina dogodile su se sve moguće krize, a posljednja je rat u Ukrajini. Ali, bez obzira na to, naša Vlada s premijerom Plenkovićem ima odlične rezultate o čemu govori i izvrstan kreditni rejting. U Županiji smo počeli pisati i realizirati projekte, od zdravstva do obrazovanja. Siguran sam da ćemo u ovom mandatu ostaviti neizbrisiv trag u Varaždinskoj županiji – poručio je Križanić.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter