PANIKA PREKO GRANICE: Deset je osoba ozlijeđeno, jedna osoba teško opečena, vlasti izdaju upozorenja, službe na terenu

U Sloveniji, u kemijskoj tvornici Melamin odjeknula eksplozija: ˝Zatvorite prozore i ne izlazite na otvoreno˝

Objavljeno: 12.05.2022.

Jutros, oko 8 sati, nad slovenskim se nebom nadvio oblak crnog, gustog dima, nakon što je u centru Kočevja, u krugu kemijske tvornice Melamin, izbila eksplozija pa požar. Kako je izvijestila Uprava Republike Slovenije za civilnu zaštitu i pomoć u katastrofama, ozlijeđeno je više od deset osoba, a jedna je osoba zadobila teške opekline.

Kako je priopćila Policijska uprava Ljubljana, hitne službe su na terenu, a glavna cesta je zatvorena. Također, naglasili su stanovnicima da ne izlaze iz svojih domova, niti otvaraju prozore.

Kako je dodala slovenska Uprava, aktivirane su vatrogasne postrojbe, medicinske jedinice, postrojba ELME (Ekološki laboratorij s mobilnom jedinicom), ali i helikopterska pomoć.

Kako neslužbeno doznaje e-utrip, navodno je eksplodirao kotao u proizvodnji.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba