Zagrebački gradonačelnik Tomašević zabranio postavljanje zastava Hoda za život

IZ UDRUGE VIGILARE MU PORUČILI: Mrzitelju nerođene djece, ali i demokracije i procedura – odvjetnici kreću

Objavljeno: 12.05.2022. zagorjeinternational

Na svom Facebook profilu, ultrakatolička udruga Vigilare objavila je da je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević zabranio postavljanje zastava Hoda za život po gradu.

-Prijelomna vijest: Gradonačelnik Tomašević zabranio zastave Hoda za život! Premda je organizacija Hoda za život u Zagrebu već ranije imala pisano odobrenje gradskih službi za postavljanje svojih zastava na skoro 70 mjesta po gradu (kao i svake godine do sada), gradonačelnik Tomašević je preko noći odlučio i dao sebi ovlasti da odlučuje tko od Zagrepčana (od čijeg novca dobiva plaću) ima, a tko nema pravo postavljati svoje zastave. Kreće progon Hoda. Tomaševiću, mrzitelju nerođene djece, a i demokracije i procedura, odvjetnici kreću… A mi ostali, vidimo se i krećemo ovu subotu 14.5. na Hod za život u Zagrebu u 11 sati ispred HNK!!! Hodamo i za život i za nerođene, ali sada i za slobodu od ove gradske tiranije – stoji u objavi.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba