Ove subote

AKCIJA “SIGURNO S MOTOCIKLOM“ : Vožnja poligonom u Konjščini, blagoslov u Mariji Bistrici i završnica motoučilice u Oroslavju

Objavljeno: 12.05.2022. zagorjeinternational

S obzirom na činjenicu da je počela motociklistička sezona, Policijska uprava krapinsko – zagorska će posebnu pozornost usmjeriti na sigurnost najrizičnijih i najranjivijih kategorija sudionika u cestovnom prometu, a među koje svakako spadaju vozači mopeda i motocikla.

Tako će se ove subote ispred zgrade Općine Konjščina, s početkom u 9 sati, u organizaciji Policijskih postaja Zlatar Bistrica i Donja Stubica, Moto klubova “White horses” Konjščina i Zagorski orlovi” Oroslavje, općina Konjščina i Marija Bistrica, Turističke zajednice općine Marija Bistrica i Grada Oroslavja održati akcija “Sigurno s motociklom“.

U Kulturno i turističko – informativnom centru u Konjščini će se od 10 do 12 sati održati edukacija motociklista te vožnja poligonom, a zatim će motociklisti krenuti na vožnju od Konjščine do Zlatar Bistrice, a zatim do Marija Bistrice gdje će se s početkom u 12.30 sati održati blagoslov motociklista kojeg će obaviti rektor svetišta vlč. Domagoj Matošević. Potom će motociklisti krenuti od Marija Bistrice do Gornje Stubice, zatim do Donje Stubice te Stubičkih Toplica do Oroslavja gdje će se s početkom u 13.30 sati, na Oro trgu održati završnica motoučilice.

Preventivno-edukativna aktivnost sastojati će se od teoretskog dijela kroz provođenje edukacije i poligona sigurne vožnje i vožnje motociklima, a provoditi će je policijski službenici za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Policijskih postaja Zlatar Bistrica i Donja Stubica. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba