''BIRTIJSKA'' TUČNJAVA IZ DESINIĆA

Tomo je laktom gurnuo Jožu, ovaj mu slomio zub, a onda se više nije znalo tko tu koga

Objavljeno: 11.05.2022. zagorjeinternational

Mjesto brutalnog sukoba – birtija u Desiniću, likovi – Tomo i Joža, vrijeme – oko ponoći. Sve je počelo kada je Tomo laktom gurnuo Jožu, nakon čega ga je Joža pitao zašto je to učinio, ali ga i udario po ustima, ozlijedivši mu usnicu i slomivši mu prednji zub. Tomo mu je vratio i riglom udario u potiljak, a onda su obojica napali ostale goste u kafiću tako što su sa šanka uzimali čaše i boce alkohola i njima ih gađali. 

Jedan od gostiju dobio je bocama po tijelu i glavi pri čemu mu je slomljena desna palčana kost, drugi je bio razrezan po podlaktici, uglavnom – izbila je masovna tučnjava i nije se znalo tko tu koga točno bije. Kada su napadnuti muškarci uspjeli pobjeći, “domaći dečki” su izašli za njima i počeli su gađati njihov kombi i automobil. Nakon toga je jedan od njih uzeo sjekiru i porazbijao sva stakla na parkiranom automobilu. 

A onda je sve završilo na sudu. Tomo i Joža oslobođeni su jer nije nedvojbeno kako su ozljede nastale. S druge strane, napadnuti muškarci dobili su odštetu za svoje ozljede, bolničke troškove i slično, a ti se iznosi penju i na nekoliko desetina tisuća kuna. Sada se oni mogu žaliti na tu presudu čime ovaj slučaj ulazi u desetu godinu suđenja jer, ova se masovna tučnjava dogodila 10. rujna 2012. godine, a cijeli je slučaj na Općinskom sudu u Zlataru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba