Među trkačima i gradonačelnik Neven Bosilj

Ove subote u Varaždinu će se trčati 3. humanitarna utrka grada anđela

Objavljeno: 11.05.2022. zagorjeinternational

Varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj u utorak je od stručne suradnice iz Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina Anice Sitar preuzeo svoj startni broj za nadolazeću 3. humanitarnu utrku grada anđela koja će se održati ove subote, s početkom u 11 sati na Kapucinskom trgu u Varaždinu. 

– Prijavio sam se na utrku, kao i moja supruga, da zajedno podržimo ovu, sad već tradicionalnu, humanitarnu akciju. Nema ljepšeg nego kad se spoje sportska i humanitarna aktivnost pa uz rekreaciju pomognemo onima kojima je stvarno potrebna podrška i pomoć. Pozivam sve naše sugrađane da nam se pridruže u subotu jer sva prikupljena sredstva bit će uplaćena Domu za žrtve obiteljskog nasilja “Utočište Sv. Nikola“. Ruta je duga nešto manje od pet kilometara, a vremenski limit je 90 minuta, stoga se mogu uključiti zaista svi jer stigne se i prohodati ako niste u trkačkoj formi – rekao je gradonačelnik Bosilj i napomenuo da će varaždinska tvrtka “Marlex” za svaku uplaćenu kotizaciju donirati jednaki iznos za humanitarne svrhe što znači dvostruko više sredstava za “Utočište Sv. Nikola“.

Rok za prijavu na utrku ističe u ponoć 13. svibnja, no svi koji žele sudjelovati mogu se  prijaviti i prije samog početka utrke, od 9 do 10.30 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba