Davor Bernardić u Krapini Siniši Hajdašu Dončiću poručio da mu je bolje da se sakrije u mišju rupu i ne komentira Socijaldemokrate

“Dok se Željko Pavić kao najaktivniji zastupnik u Saboru bori za Zagorke i Zagorce, Hajdaš kadrovira po Holdingu“

Objavljeno: 11.05.2022. Alen Brodar

Bivši predsjednik SDP-a i zastupnik Kluba Socijaldemokrata Davor Bernardić u utorak je u Krapini prisustvovao predstavljanju udruge ‘Socijaldemokrati’, koju je osnovalo 18 zastupnika koji su iz SDP-a isključeni ili su ga sami napustili. Nije propustio priliku da komentira kolege iz bivše stranke nakon što smo ga upitali s kime bi Socijaldemokrati, kao nova politička opcija, koalirali da su sutra izbori.

– Naša pozicija je jasna – lijevi centar i to ćemo i ostati. Što se tiče samih koalicija, suradnja s HDZ-om je za nas je nezamisliva, ali i suradnja sa sadašnjim SDP-om u kojem je nestalo i demokracije i poštenja, s takvim SDP-om je nemoguće surađivati. Svakim danom nam se priključuje sve veći broj ljudi, jer su nezadovoljni radom stranaka koje su na ljevici. Vidimo i sami da se ekipa u gradu Zagrebu baš i ne snalazi, a što se tiče naših bivših kolega, nažalost, to više nije ni socijalna, niti demokratska stranka. Oni su pokazali da nije ni poštena, budući da je sam lider SDP-a Peđa Grbin zavirio u džepove građana, uzevši naknadu za odvojeni život, a time se odvojio od bilo kakve šanse da preuzme odgovornost za upravljanje Hrvatskom. Mislim da je to svima jasno – kazao je Bernardić.

Dotaknuo se i Siniše Hajdaš Dončića, koji je za portal Sjever.hr rekao da ga uopće ne zanima što su se u Krapini okupili njegovi bivši stranački kolege.

– On će proći kroz svoju katarzu. Trenutno se bavi kadroviranjem u Zagrebačkom holdingu, tako da se uopće ne bavi problemima Zagorki i Zagoraca, za razliku od Željka Pavića, koji je najaktivniji zastupnik u Saboru RH. Dakle, Siniša Hajdaš Dončić se pored Željka Pavića doslovno može sakriti u mišju rupu, a možda bi mu to bilo i bolje – zaključio je Bernardić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba