Odlični popusti na kvalitetan i širok asortiman traju do 5. lipnja

Sve za vašeg kućnog ljubimca pronađite po odličnim cijenama na maloprodajnim mjestima “Zvjerinjaka“ u “Z-centru“, “King Crossu“, na web shopu ili u nekoj od ostalih trgovina

Objavljeno: 10.05.2022. zagorjeinternational

Maloprodaja specijalizirana za kućne ljubimce i životinje “Zvjerinjak“, ponovno je pripremila odlične popuste na vrhunske proizvode iz svog asortimana. 

Svi ljubitelji životinja će za svoje kućne ljubimce tako moći kupiti proizvode iz kategorije akvaristika i teraristika mnogo povoljnije jer se na dva kupljena proizvoda ostvaruje 15 posto popusta.   

Također, “Zvjerinjak” nudi i odlične cijene na kvalitetnu hranu za vaše voljene dlakavce. Odlična  ‘Rasco’ premium hrana za mačke mase 10 kilograma sada je 15 posto povoljnija. Isto tako, pripremljena je posebna akcija na ‘Ontario’ pseću hranu. Odaberete li pakiranje od 2,25 kilograma, šest kilograma ili pak 12 kilograma, dobivate jednu ‘Ontario’ konzervu po izboru od 400 grama besplatno. 

Odlični popusti mogu se ostvariti i prilikom kupnje sklopivih kaveza za pse i mačke. Kavezi dolaze u različitim veličinama, a neovisno o veličini, dostupniji su za 15 posto i kreću se već od 389,99 kuna. 

Ove doista sjajne popuste ne želite propustiti, a ostvariti ih možete na nekom od prodajnih mjesta “Zvjerinjaka”. Maloprodajna mjesta možete pronaći u nedavno otvorenom “Z-centru“ ili u “King Crossu“, a isto tako možete posjetiti i njihovu web trgovinu.

Ostale lokacije maloprodajnih centara “Zvjerinjak“ su u Sesvetama na adresi Zagrebačka 162 b, u Ulici Hrvatskog proljeća 38 u Dubravi, u Drvinju na adresi Dragutina Golika 1 te na Novoj cesti 54 na Trešnjevci. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba