Bogat program za sve uzraste

“STUB-KULTURA” u svibnju: Javne prezentacije radionica projekta “Stub-kultura” i završni festival

Objavljeno: 10.05.2022. zagorjeinternational

Ovoga će se mjeseca održati, u prostoru Društvenog centra (Trg Matije Gupca 27, Donja Stubica – Fellerova zgrada), Javne prezentacije radionica projekta “Stub-kultura“. U srijedu 11. svibnja od 19 sati predstavit ćemo radionice: Radionica interpretacije lokalne baštine koju vodi Vlasta Horvatić-Gmaz i Ljudske priče koju vodi Senka Susović. Na Radionici interpretacije lokalne baštine polaznici su upoznali kulturnu i povijesnu baštinu od Gornje Stubice do Oroslavlja kroz različite perspektive, dok su na radionici Ljudske priče upoznali zanimljive ljude našega kraja koji su svojim radom doprinijeli promociji kajkavskoj jezika, tradicije i kulture. 

U petak 13. svibnja od 19 sati održat će se Javne prezentacije radionice Čitateljski klub koju vodi Andrija Jurki i radionice Glazbena slušaonica koju vodi Željko Popović. Naši su polaznici kroz radionicu Čitateljski klub pročitali mnoga djela suvremenih hrvatskih i stranih autora, a na radionici Glazbena slušaonica upoznali su različite vrste glazbe 20. stoljeća. U ponedjeljak 16. svibnja od 19 sati održat će se Javna prezentacija i otvorenje izložbe Kreativne radionice za djecu/OSI. Kreativna radionica za djecu nastala je s ciljem da se djecu s teškoćama što više uključi u zabavni sadržaj. U petak 20. svibnja od 17 sati održat će se festival s radionicama, izložbama i predstavom za sve zainteresirane.

Za više informacija i prijave javite se telefonom na broj 049/286 – 463, e-mailom na adresu: [email protected], ili porukom u inbox Facebook stranice “Stub-kultura“.
Projekt provodi Udruga Kajkaviana iz Donje Stubice zajedno s partnerima – Gradom Donja Stubica te udrugama “Profesor Baltazar” i Multimedijalnim centrom Stub-klub.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Kajkaviane.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba