Ovog četvrtka u Maloj dvorani POU Krapina

Poduzetnički klub žena KZŽ poziva na promociju knjige Brune Šimleše “(P)ostati zdrav”

Objavljeno: 10.05.2022. zagorjeinternational

Poduzetnički klub žena Krapinsko – zagorske županije poziva sve zainteresirane na promociju knjige “(P)ostati zdrav” Brune Šimleše i na predavanje o stresu i emocionalnoj otpornosti. Holistički pristupajući zdravlju, autor u knjizi naglašava važnost misli, emocija i odnosa na naše fizičko stanje te preispituje uobičajeno shvaćanje koncepta zdravog života. 

Knjiga “(P)ostati zdrav” namijenjena je i zdravima i onima koje već muče boljke da shvate kako svojim odnosom prema sebi i životu mogu poboljšati zdravlje. Bogata primjerima iz stvarnog života, kao i nalazima brojnih znanstvenih istraživanja, knjiga želi kreirati most između znanosti i duhovnosti te ističe da benefite holističkog pristupa treba kombinirati kako bismo povećali šanse za izlječenje i očuvati naše zdravlje. Autor poručuje da su naši srce i um izvanredna tvornica lijekova.  

Predstavljanje knjige održat će se u četvrtak u Maloj dvorani POU Krapina s početkom u 19 sati, a ulaz će biti slobodan. U glazbenom dijelu programa nastupit će solist Miljenko Golub i Darko Berović u klavirskoj pratnji. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba