SPAR Hrvatska nastavlja širenje – otvoren supermarket u Donjoj Stubici

Novi SPAR supermarket građen je prema najvišim standardima, a donosi i odličnu ponudu u kojoj su i proizvodi lokalnih obiteljskih gospodarstvenika

Objavljeno: 10.05.2022. zagorjeinternational

Otvorenjem novog modernog SPAR supermarketa u Donjoj Stubici, u samom srcu Zagorja, trgovački lanac SPAR Hrvatska nastavlja širiti svoju prodajnu mrežu. Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, novi SPAR supermarket kupcima u svojoj će ponudi imati širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, po kojoj je SPAR naširoko poznat. Svečano otvorenje svojim dolaskom uveličao je i gradonačelnik Donje Stubice, Nikola Gospočić, koji je uz područnog voditelja Željka Trbojevića, voditeljicu trgovine Ivanu Krajačić i predsjednika Uprave SPAR Hrvatska Helmuta Fenzla rezanjem vrpce i formalno pustio u rad novi objekt SPAR-a.

Kako bi kupnja u novom SPAR supermarketu tekla što brže i jednostavnije, tako će kupcima na raspolaganju biti i tri samoposlužne blagajne. Uz moderan prodajni prostor u vanjskom dijelu kupcima su na raspolaganju i 82 parkirna mjesta od čega dva obiteljska i četiri invalidska.

Poznat kao kompanija koja kontinuirano potiče razvoj malih, lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava SPAR Hrvatska je i ovog puta na svojim policama osigurao prostor za plasman upravo njihovih proizvoda. Tako će u novom SPAR supermarketu u Donjoj Stubici biti dostupno svježe meso Delimar, jaja prepelica proizvođača Prepelice Perečinec iz Novog Čiča, tjestenina Koleda, Varžak med, mladi luk OPG-a Nikola Tretinjak te najsvježije domaće voće i povrće. 

Pored proizvoda lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava SPAR će stanovnicima Donje Stubice i okolnih mjesta omogućiti uživanje u bogatoj ponudi u kojoj su dostupne i specijalizirane linije poput SPAR Veggie – namijenjene vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima, osobama koje uglavnom jedu hranu biljnog porijekla, no povremeno i prigodno jedu i meso. SPAR Free From – proizvodima koji ne sadrže gluten ili laktozu, Vital linije za sve one koji žele uravnoteženu prehranu ili neprehrambene linije Rubin, koji nosi certifikat Oeko-Tex Seal of Textile Confidence.

Ono što posebno ističe SPAR trgovine od konkurencije je dodatan popust od 10 posto na kupovinu 6 butelji vina, kao i besplatna, praktična i iznimno kvalitetna torba za vino, kao i mogućnost povrata pića koje se ne potroši prilikom obiteljskih ručkova, fešti, slavlja. 

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Donjoj Stubici bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 14 sati. 

SPAR Hrvatska je prilikom otvorenja uručio i donaciju DVD-u Donja Stubica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba