PONOVNO ODLIČNI: “Olimpovci” se iz Siska vratili s ukupno 11 medalja

Vili Sivec osvojio dva zlata i tri srebra, Patrik Erceg dva srebra i broncu, Emma Horvat zlato, a Vanja Bartol i Mihaela Kramarić po jednu broncu

Objavljeno: 09.05.2022. zagorjeinternational

Plivačice i plivači Plivačkog kluba Olimp-Zabok nastupili su na Velikoj nagradi PKSJ u Sisku na velikom 50-metarskom bazenu ŠRC Sisak u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza i Plivačkog kluba Sisak Janaf. 

Nastupilo je oko 200 plivačica i plivača iz 15 hrvatskih klubova, a natjecanje je organizirano u dva dijela – 14 pojedinačnih utrka i tri štafetne. Svaka utrka bila je finalna, a medalje su se dijelile u tri dobne kategorije u ženskoj i muškoj konkurenciji. 

Pod stručnim vodstvom trenera Ivice Androića iz trening baze Termi Tuhelj put Siska krenulo je devet natjecatelja u sastavu Mihaela Kramarić, Emma Horvat, Vanja Bartol, Hana Blažević, Vili Sivec, Patrik Erceg, Leon Novak, Enio Horvat i Niki Horvat.                                                                                                                        

“Olimpovci” su na natjecanju osvojili ukupno 11 medalja, od čega tri zlatne, pet srebrnih i tri brončane, a najuspješniji je bio Vili Sivec koji je ujedno proglašen i trećim plivačem natjecanja u zbroju dvije najbolje discipline. Vili je osvojio pet medalja, od čega dvije zlatne i tri srebrne. Pobijedio je u utrkama na 100 metara ‘leptir’ i 400 metara ‘slobodno’. Srebrne medalje osvojio je u utrkama na 50 i 100 metara ‘slobodno’ i 50 metara ‘leptir’.

Patrik Erceg je osvojio tri medalje, dva srebra i broncu. Srebrni je bio na 50 i 100 metara ‘leptir’, a brončani na 100 metara ‘slobodno’.

Emma Horvat je osvojila jednu zlatnu medalju u utrci na 100 metara ‘leptir’, Vanja Bartol je osvojila broncu u utrci na 100 metara ‘slobodno’, a Mihaela Kramarić je bila brončana na 50 metara ‘prsno’. 

Ostali “Olimpovci” su plivali jako dobro za ovaj dio sezone na velikom bazenu te popravljali svoja osobna vremena. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba