Prijave moguće do 29. svibnja

Raspisan javni poziv za sudjelovanje na 30. međunarodnom sajmu “Zagorski gospodarski zbor – Krapina 2022.“

Objavljeno: 09.05.2022. zagorjeinternational

Organizacijski odbor Sajma objavio je javni poziv za sudjelovanje na 30. međunarodnom sajmu “Zagorski gospodarski zbor – Krapina 2022.“ koji će se ove godine održati od 8. do 10. rujna u organizaciji Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina, Krapinsko – zagorske županije, Grada Krapine i Radija Kaj.

Organizatori sajam ove godine pripremaju u punom opsegu, a održat će se na prostorima Šetališta hrvatskog narodnog preporoda i igrališta kod Osnovne škole “Ljudevit Gaj”. 

Osim izlagača poput OPG-ova i malih obrtnika, očekuju se i poznati proizvođači izvoznih proizvoda i pružatelji najrazličitijih gospodarskih usluga. Također, osim zagorskih, očekuju se i izlagači s područja cijele Hrvatske, ali i iz inozemstva. 

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do 29. svibnja na e-mail [email protected], a nastup za tvrtke, obrte, OPG-ove i udruge je besplatan. Detalji su dostupni na www.zgz.hr, a dodatne informacije možete dobiti na [email protected]. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba