Vikend na zagorskim prometnicama

Neprilagođena brzina ”kumovala” prometnim nesrećama u Vižovlju, Klokovcu i Tuheljskim Toplicama

Objavljeno: 09.05.2022. zagorjeinternational

Kako je izvijestila Policijska uprava krapinsko – zagorska, tijekom proteklog vikenda na području Zagorja evidentirano je jedno kazneno djelo krađe, jedno kazneno djelo teške krađe i jedno kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti, dok je na prometnicama KZŽ zabilježeno je šest prometnih nesreća.

Pet je nesreća bilo s materijalnom štetom i dogodile su se u Donjoj Stubici zbog nepropisnog obilaženja, zatim u Stubičkoj Slatini zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila, a uslijed neprilagođene brzine u Vižovlju, Klokovcu i Tuheljskim Toplicama.

Vozaču koji je, u noći sa subote na nedjelju, skrivio prometnu nesreću u Tuheljskim Toplicama očitano je 1,71 promila alkohola u organizmu.

Do prometne nesreće koja se u kasnim poslijepodnevnim satima dogodila u Svetom Križu također je došlo uslijed neprilagođene brzine, a u toj prometnoj nesreći jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.

Od počinjenih prekršaja za izdvojiti je jedan prekršaj držanja životinje bez nadzora i jedan prekršaj iz Zakona o šumama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba