Traže se konobari, autoelektričari, skladišni radnici...

Donosimo vam najbolju ovotjednu ponudu poslova na području Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 08.05.2022. zagorjeinternational

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

KTC d.d. zapošljava Skladišnog radnika (m/ž) u Krapini za rad na određeno vrijeme. Pošaljite zamolbu za posao i prijavite se na ovo radno mjesto. Rok prijave je 9. svibnja.

KTC d.d. potražuje Konobara (m/ž) za rad u Krapini. Prijavite se putem donje brze prijave ili na e-mail: [email protected] do 10. svibnja.

Buffet Piccolo traži Konobare(m/ž) za stalni radni odnos u Zaprešiću. Tažimo odgovornu, radišnu osobu. Prijave poslati najkasnije do 10. svibnja na sljedećem linku.

Plinka-Puh d.o.o. traži osobu za radno mjesto Djelatnik na benzinskoj postaji (m/ž). Stalni radni odnos i mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Mjesto rada Mokrice. Prijave polasti na link do 1. srpnja.

VILI COMERCE društvo s ograničenom odgovornošću, za proizvodnju, trgovinu i usluge zapošljava na radnom mjestu Autoelektričar/autoelektričarka s mjestom rada u Zaboku. Potpune prijave poslati e-mailom na [email protected] ili putem linka za prijavu do 31. svibnja.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba