JEDNA OD RIJETKIH OPĆINA: Snježana Jedvaj – prva prometna redarka u Bednji

“Ovo je mali korak prema unapređivanju čitavog našeg kraja i povećanju sigurnosti mještana i posjetitelja“

Objavljeno: 07.05.2022. zagorjeinternational

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u svoje zaposlenike, Općina Bednja ovih je dana dobila prvu prometnu redarku čime će se sasvim sigurno podići sigurnost na čitavom ovom području.

Radi se o Snježani Jedvaj, dosadašnjoj komunalnoj redarki koja je uspješno položila svoje osposobljavanje i postala prva prometna redarka na području općine.

Čestitavši joj na uspješnom polaganju stručnog osposobljavanja, načelnik Damir Poljak istaknuo je kako Općina Bednja redovito ulaže u svoje stanovnike, a ovo je samo još jedan dokaz tome.

– S obzirom da su ljudi ti koji čine razliku na svakom poslu i u svakom području naših života, Općina redovito ulaže u obrazovanje i osposobljavanje svih svojih stanovnika, a sada smo dobili i prvu prometnu redarku. Vjerujem da će ona i dalje uspješno odrađivati svoj posao i tako doprinijeti većoj sigurnosti na čitavom našem području – rekao je načelnik Poljak.

Općina Bednja ovime je postala jedna od rijetkih općina koje imaju zaposlenog prometnog redara. I dok komunalni redar brine o uređenju naselja i korištenju javnih površina, prometni redar u ovim područjima ima veće ovlasti. Kako je pojasnio načelnik Poljak, s obzirom da se Općina želi još više pozicionirati na turističkoj karti ovog dijela Europe, osoba koja će obavljati poslove nadzora nad nepropisno zaustavljenim i parkiranim vozilima te upravljati prometom itekako im je potrebna.

– Općina Bednja kontinuirano radi na svojoj većoj prepoznatljivosti u ovom dijelu Hrvatske, ali i šire, zbog čega redovito, osim u turističku ponudu, moramo ulagati i u ljude. Prometni redar kojeg imaju sve ozbiljnije turističke destinacije, mali je korak prema unapređivanju čitavog našeg kraja te povećanju sigurnosti naših mještana i posjetitelja – zaključio je Poljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba