Stigla obavijest iz Grada Klanjca:

Zbog najave lošeg vremena, manifestacija “Dobro je, klanječko je” prebačena za sljedeću nedjelju – piknik na Cesargradu nije upitan

Objavljeno: 06.05.2022. zagorjeinternational

Iz Grada Klanjca obavještavaju da se zbog najavljenog lošeg vremena odgađa manifestacija “Dobro je, klanječko je“ koja se trebala održati sutra na Trgu Antuna Mihanovića. Manifestacija će se održati iduću nedjelju, s početkom u 14 sati.

-S obzirom da prognostičari kažu da od iduće srijede počinje ljeto, veselimo se našem druženju s vama, uz natjecanje u kuhanju gulaša, domaće kolače Udruge umirovljenika, prezentaciju rada udruga, program Dječjeg vrtića “Kesten i Osnovne škole Antuna Mihanovića, radionice cirkuskih vještina i ulične umjetnosti u organizaciji Kućnog kolektiva i glazbeni program u sunčano i toplo popodne iduće nedjelje – poručili su iz Grada Klanjca.

Piknik na Cesargradu održat će se ove nedjelje, s početkom u 12 sati, jednako kao i misa za vatrogasce te Dan grada na Florijanu i proštenje na Sv. Filipu, s početkom u 11 sati. Na Pepinoj grabi, s početkom u 7 sati, održat će se ribičko natjecanje Memorijal Anđelko Petek Pajo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba