Fake news?

Houra demantirao raspad ˝Prljavaca˝: Ne, ne, ne. Sve je ok. Dapače, 16. počinju probe

Objavljeno: 06.05.2022. zagorjeinternational

Daleko poznat bend ˝Prljavo Kazalište˝ jučer je punio medijske prostore zbog navoda o njegovom raspadu. ˝Sve je lako kad si mlad! Ali oni više nisu mladi, pa očito nije lako ni pomiriti se˝, ˝Raspalo se Prljavo Kazalište nakon 45 godina˝ – bili su samo neki od naslova na svim portalima. Gostovanjem Jasenka Houre u sinoćnjem RTL Direktu, ispostavilo da je ipak sve fake news, odnosno, djelomični fake news.

Manje poznati član benda, bubnjar Tihomir Fileš, ujedno je i osnivač i vlasnik prava na ime ˝Prljavo Kazalište˝. Iz više razloga, Fileš nije u najboljim odnosima s jednim od frontemana grupe Jasenkom Hourom pa mu je zbog loših odnosa rekao da bend više ne može nastupati pod tim imenom. U tom slučaju, mogli bi se nazvati ˝Prljavci˝ ili samo ˝Kazalište˝ i nastaviti svirati dalje. Drugi frontmen Mladen Bodalec još se nije oglasio o svemu,a Houra za Direkt demantira bilo kakvu ideju o raspadu. Jesi li one istinite?

– Ne, ne, ne. Dapače, 16. počinju probe. Prvi singl bi trebao izaći, ja se nadam da će izaći i zasad mu je radni naziv ‘Stare navike’ – rekao je Houra istaknuvši kako želi demantirati vijesti o raspadu.

– Nemam potrebe uopće niti razgovarati jer je bend jučer bio na probi. Ne znam koga bi to trebalo pitati za dozvolu hoću li ja svirati ‘Ružu hrvatsku’ ili neću. Ili ‘Heroja ulice’. Mislim te stvari, nema potrebe za ovako dugim razgovorima. Rekao sam ti sve. Kazalište ide dalje, drago mi je da vas vidim i nadam se da ćete i vi isto ostati pod istim logom, da nećete promijeniti ime. Sve je ok – rekao je sinoić Houra.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba