OPĆINA BEDNJA: Vatrogasci proslavili svoj dan

Načelnik Poljak: Zahvaljujući njihovom humanom i požrtvovnom radu naši mještani su sigurni

Objavljeno: 05.05.2022. zagorjeinternational

Vatrogasci s područja općine Bednja su srijedu u Vrbnu obilježili blagdan svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, a zajedničkom svečanom obilježavanju prisustvovali su pripadnici DVD-a Bednja, DVD-a Vrbno i DVD-a Cvetlin. 

Nakon svete mise na kojoj su se prisjetili svih svojih poginulih i umrlih kolega, bednjanski vatrogasci nastavili su druženje uz prigodnu glazbu. 

Njihov dan čestitao im je i načelnik Bednje Damir Poljak naglasivši kako su vatrogasci jedan od najvažnijih dionika sustava civilne zaštite. 

– Podatak da na području naše općine djeluju čak tri dobrovoljna vatrogasna društva najbolje govori o snazi vatrogastva. U ovim izazovnim vremenima, njihova važna uloga najviše dolazi do izražaja, a zahvaljujući njihovom dobrovoljnom radu i zalaganju naši mještani znaju da su sigurni – rekao je Poljak.

Zahvalivši im na svemu što rade, načelnik je istaknuo i kako je vatrogastvo poziv, a ne posao. 

– Vatrogastvo je humani i požrtvovan poziv koji spašava ljudske živote, a zbog snage vatrogastva na našem području u koju redovito ulažemo, našim mještanima poručujem da mogu mirno spavati – zaključio je načelnik. 

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba