Dobra zabava je zagarantirana uz nastupe brojnih udruga i KUD-ova te bogatu gastronomsku ponudu

“Sajam pri Starome gradu u Konjščini” ove se subote vraća po 13. puta

Objavljeno: 04.05.2022. VH

Ove subote u Konjščinu se po 13. puta vraća “Sajam pri Starome gradu u Konjščini” u organizaciji Udruge grofovije Konjski i Općine Konjščina. 

U 10 sati očekuje se dolazak udruga i postavljanje tabora, a u 11 sati slijedi streličarski turnir. Službeni početak sajma najavljen je u 14 sati kada će biti predstavljanje udruga i nastup KUD-a, a sajam će otvoriti načelnica Konjščine Anita Krok uz nastup kuburaša. 

U 15 sati zakazani su plesovi Udruge grofovije Konjski, a nakon toga slijedi prezentacija starinskog selskog načina života “Kak se negda pri nam delale”.

U 15.30 sati će udruga Vitezovi zlatnog kaleža imati svoj nastup, a u 16 sati nastupit će KUD Galiarda Celje. U isto će vrijeme biti održana i radionica “Škola mačevanja za djecu”. 

Program će se nastaviti prikazom kulture življenja u srednjem vijeku i viktorijanskom dobu, a to će okupljenima pokazati Grofovska svita iz Zaprešića u 16.30. u 17 sati slijedi demonstracija vojne opreme i prikaz ratnika iz srednjeg vijeka, potom radionica trbušnog plesa, predstavljanje kaligrafije, igranje društvenih igara te scenski prikaz Vitezova Zelingradskih. 

Od 17.30 do 20 sati nastupit će razni KUD-ovi i udruge s brojnim plesovima i scenskim prikazima, a u 20.30 slijedi završnica, odnosno, “Bitka”. 

Zabava će se nastaviti pod šatorom uz dobru glazbu i bogatu gastronomsku ponudu. 

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter