Hrvatska bowling reprezentacija na Mediteranskom prvenstvu u Ateni

PONOVIO PROŠLOGODIŠNJI USPJEH: Oroslavčanin Roko Knezić u pojedinačnoj kategoriji osvojio peto mjesto

Objavljeno: 04.05.2022. zagorjeinternational

Hrvatska bowling reprezentacija u sastavu Roko Knezić, Željko Barunčić, Vivian Banjac i Ivana Krajačić, nastupa na Mediteranskom prvenstvu koje se od prošle nedjelje pa sve do ove nedjelje održava u Ateni. Na Prvenstvu nastupaju bowling reprezentacije iz 15 zemalja Mediterana.

Prvog dana natjecanja od hrvatskih natjecatelja u kategoriji pojedinačno, najbolji rezultat postigao je Roko Knezić osvojivši peto mjesto. Roko je srušio 1376 čunja u šest igara i ostvario odličan prosjek od 229,33. Nedostajala su mu 33 čunja do brončane medalje. Željko Barunčić je osvojio 17. mjesto. Prvo i drugo mjesto osvojili su reprezentativci Francuske Keny Billaut i Hugo Bonnefoy. Treći je bio domaći natjecatelj Montsenigos Lefterij.

Kod žena Ivana Krajačić osvojila je 18. mjesto, a Vivian Banjac 20. Pobijedila je Slovenka Alja Bergauer.

Roko je ovim rezultatom ponovio uspjeh iz prošlogodišnjeg Mediteranskog prvenstva u Parizu gdje je također bio peti i time ponovio najbolji rezultat u povijesti hrvatskog muškog bowlinga u kategoriji muški pojedinačno na mediteranskim prvenstvima. Natjecanje se nastavlja u kategorijama muški parovi i žene parovi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba