DRAMA NA POGREBU

˝Dok su rođaci nosili njen lijes kroz groblje čuli su zvukove iz lijesa˝

Objavljeno: 04.05.2022. zagorjeinternational

Obitelj Rose Isabel Cespedes Callaca okupila se 26. travnja u gradu Lambayeque u Peruu na njenom sprovodu. Kako se vjerovali, žena je poginula u nesreći na cesti u regiji Chiclayo – Picsi. Dok su rođaci nosili njen lijes kroz groblje čuli su zvukove iz lijesa. Nakon što su ga otvorili, ugledali su Rosu otvorenih očiju s očitim znakovima života.

Kako je rekao čuvar groblja Juan Segundo Cajo Callaca je otvorila oči i znojila se, a on je odmah pozvao policiju, prenosi Vecernji. Rosa je ostala u lijesu dok nije odvedena u obližnju bolnicu, gdje su liječnici potvrdili da ima vitalne znakove, iako vrlo niske. Iako joj se stanje malo poboljšalo nakon što je priključena na aparat za održavanje života, Rosa je preminula nekoliko sati kasnije.

Cijeli incident istražuje policija i utvrđuje je li ju osoblje u regionalnoj bolnici Lambayeque, gdje je prvi put liječena, proglasilo mrtvom i poslalo je u mrtvačnicu bez odgovarajuće kontrole, piše Mirror. Rosin zet je preminuo od teških ozljeda koje je zadobio u istoj prometnoj nesreći, a njezinih troje nećaka, koji su putovali s njima, još su u bolnici i u kritičnom stanju.


Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter