VALOVITI PAPIR DUNAPACK ZAPOŠLJAVA: Postanite dio uspješnog tima jednog od najvećih proizvođača papirne ambalaže u Europi

Traži se radnik u proizvodnji i strojar-pripravnik

Objavljeno: 03.05.2022. zagorjeinternational

Valoviti papir Dunapack d.o.o. sastavni je dio Prinzhorn Grupe, koja zapošljava gotovo 10.000 ljudi u 16 zemalja, a nalazi se među tržišnim liderima u reciklažnoj, papirnoj i ambalažnoj industriji. Zbog proširenja proizvodnih kapaciteta te opsega poslovanja, ovo uspješno poduzeće sa sjedištem u Zaboku traži odgovorne, otvorene i proaktivne osobe koje će se pridružiti postojećem uspješnom timu na pozicijama Radnik u proizvodnji (m/ž) i Strojar-pripravnik (m/ž).

Opisi poslova

Radnik u proizvodnji upravlja ulagačkim dijelom stroja, provodi kontinuiranu kontrolu kvalitete ploča na ulagačkom dijelu stroja kao i kontrolu kvalitete finalnog proizvoda na izlagačkom dijelu stroja, bavi se paletiziranjem i identificiranjem proizvoda paletnim karticama, pružanjem pomoći prilikom podešavanja stroja, pripreme alata i tiskovnih formi.

Uvjeti su srednja stručna sprema, prednost tehničkog smjera, usmjerenost na timski rad, osnovna računalna pismenost i motiviranost za daljnje učenje i usavršavanje.

Strojar-pripravnik upravlja strojem za izradu kartonske ambalaže sukladno dnevnim proizvodnim planovima u zadanom roku i kvaliteti. Posao uključuje nadzor i provođenje sigurnosnih pravila i kontrolu upotrebe zaštitnih sredstava, organizaciju rada radnika na liniji, kontrolu količine (polugotovih i gotovih) proizvoda te nadzor i preventivno održavanje stroja u domeni odgovornosti, a sukladno dokumentaciji proizvođača i internim uputama te izvođenje potrebnih podešavanja.

Uvjeti su srednja stručna sprema, tehničkog usmjerenja, poželjno 1 godina radnog iskustva u struci, aktivno korištenje engleskog jezika, razvijene vještine rada na računalu – MS Office paket, usmjerenost na timski rad, izražene komunikacijske vještine i vještine donošenja odluka te spremnost na učenje i kontinuirano usavršavanje.

Poduzeće za sva radna mjesta osigurava stručnu obuku te kontinuirani program stručnog usavršavanja.

Početna osnovna plaća na radnom mjestu Radnika u proizvodnji kreće se od 5300 kuna neto, dok za Strojara pripravnika se kreće od 6200 kuna neto. Uz osnovnu plaću, isplaćuje se i dodatak na noćni i prekovremeni rad, naknada za prijevoz, uskrsnica, božićnica, regres i 13. plaća, uz ostale neoporezive isplate tijekom godine. Svim zaposlenicima osiguran je i topli obrok bez naknade.

Ukoliko ste zainteresirani za neko od navedenih radnih mjesta, pošaljite svoju zamolbu sa životopisom, poštom na adresu: Valoviti papir Dunapack d.o.o., Trebež 2, Zabok ili elektroničkom poštom na e-mail adresu: [email protected].

Više o poduzeću možete pronaći na službenoj internetskoj stranici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba