Poziv svim vatrogascima na druženje u opuštenijem okuženju

DVD Krapina povodom mjeseca zaštite od požara organizira projekciju filma “Notre Dame u plamenu” u POU Krapina

Objavljeno: 01.05.2022. zagorjeinternational

Povodom mjeseca zaštite od požara, mjeseca svibnja, Dobrovoljno vatrogasno društvo Krapina, uz pomoć Pučkog otvorenog učilišta Krapina, organizira projekciju filma “Notre Dame u plamenu” za sve vatrogasce s područja Krapinsko – zagorske županije.

Projekcija filma održat će se u četvrtak 5. svibnja u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Krapina, a početak je zakazan u 20 sati. 

Predsjednik DVD-a Krapina Vjekoslav Kranjčec posebne je zahvale uputio ravnateljici POU-a Krapina Grozdani Pavlović na tome što im je izašla u susret i omogućila da se projekcija ovog filma održi ranije. 

– Film je inače bio u programu u lipnju, no omogućeno je da se projekcija održi sada u svibnju i to nam je jako važno jer je svibanj poznat kao mjesec zaštite od požara, a još nam je draže jer će se projekcija održati u tjednu kada slavimo našeg zaštitnika Svetog Florijana koji se slavi dan ranije – rekao je predsjednik DVD-a Krapina Vjekoslav Kranjčec. 

Također, Kranjčec je uputio poziv svim vatrogascima da se odazovu u što većem broju.

– Želio bih da se odazove što više vatrogasaca jer je svibanj naš mjesec, a i da se podružimo van intervencija u nešto ugodnijem i opuštenijem okruženju – poručio je Kranjčec svim kolegama. 

Inače, cijene karata za vatrogasce će biti dostupne po pristupačnijoj cijeni.    

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba