TRAŽITE POSLOVNI PROSTOR? Ne dopustite da vam ova prilika izmakne:

˝KRKLEC – trgovina“ iznajmljuje 60 kvadrata u sklopu svoje poslovnice u Humu na Sutli

Objavljeno: 29.04.2022. zagorjeinternational

Ukoliko ste u potrazi za poslovnim prostorom, na pravom ste mjestu jer donosimo savršen prijedlog! Poduzeće ˝KRKLEC – trgovina d.o.o.“ iznajmljuje poslovni prostor od 60 kvadrata na katu kompleksa u kojem kao tvrtka djeluje od 1992. godine. Spomenuti se objekt nalazi u Humu na Sutli na adresi benzinske postaje Krklec – trgovina, a osnovne informacije saznajte u nastavku.

Ovaj je prostor idealan za obavljanje uslužnih djelatnosti, budući da se, tlocrtno gledajući, njegovo oblikovanje proteže centralno – uzdužnom putanjom čime je dobiven otvoren prostor koji omogućava neometano kretanje i komunikaciju korisnika. Veliki plus je i obilato dnevno svjetlo koje propuštaju prozori netipičnih dimenzija čime prostor dobiva na jedinstvenosti.

Poslovnom prostoru pripada i mini balkon, odnosno predprostor ulaza do kojeg se dolazi vanjskim stepeništem s parkirališnog teritorija od kojeg tri parkirna mjesta pripadaju budećem zakupcu. Objekt se grije na plin, otvorena je i mogućnost postavljanja klima uređaja za što su pripremni radovi izvršeni, a isto vrijedi i za priključak vode. Također, prema dogovoru je otvorena i mogućnost korištenja kuhinje. Bonus je ovog objekta što zakupac oprema prostor prema vlastitim željama i svojoj djelatnosti.

Dodatne informacije možete zatražiti putem maila na: [email protected] ili na broj telefona 091 300 46 46 / 091 2251 880.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba