Umirovljenik iz Sesveta osvojio veliki dobitak na Eurojackpotu

UVIJEK SAM VJEROVAO DA ĆU OSVOJITI: Često imam neki osjećaj kada i koje brojeve trebam odigrati – tako je bilo i ovog puta

Objavljeno: 24.04.2022. zagorjeinternational

Umirovljenik iz Sesveta, osvojivši dobitak na Eurojackpotu, postao je bogatiji za više od 916.000 kuna, piše Index.hr. Iako je dobitak osvojio 5.travnja, novac je došao podići prošlog tjedna. 

Ovo mu je prvi veliki osvojeni dobitak u igrama na sreću.

-Ja doista ne znam što bi vam rekao, toliko sam uzbuđen i kao da još uvijek ne vjerujem iako sam sada tu na blagajni s vama. Bojao sam se da sve to nije istina pa nisam niti obitelji priznao da sam osvojio. Uvijek sam vjerovao da ću osvojiti, bilo je samo pitanje vremena. Često imam neki osjećaj kada i koje brojeve trebam odigrati, a tako je bilo i ovog puta. Volim puno hodati i tijekom šetnje, tog dana, glavom su mi prošli brojevi pa sam ih uplatio – kazao je umirovljenik.

Pojasnio je i zašto je bio poprilično ljutit tijekom provjere pobjedničkog listića.

-Prislonio sam listić na uređaj za provjeru i pojavila se poruka da isplata nije moguća pa sam se malo naljutio što uređaj ne radi i što ne mogu provjeriti jesam li išta osvojio. No, uređaj je zapravo pokazivao da je listić dobitan, no da na tom prodajnom mjestu ne mogu podići toliki iznos – rekao je uz osmijeh.

Iako još uvijek ne zna što će napraviti s osvojenim dobitkom, kazao je da će planove napraviti u dogovoru sa suprugom po principu: Da, draga!

Poručio je kako u ničemu ne treba pretjerivati, a da odigrati treba, onako, za svoju dušu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba