O BOŽE! Nakon jučerašnjeg potresa prašinu diže fra Bože Radoš, inače poznat po kontroverznim objavama

˝Kakav potres?! Odavno nisam ovako uživao˝

Objavljeno: 23.04.2022.

Nedugo nakon jučerašnjeg potresa s epicentrom u Stocu, koji se simbolično dogodio na Dan planeta Zemlje, u kojem je život izgubila 27-godišnja djevojka, fratar iz Čapljine Bože Radoš, poznat po ne baš ugodnim objavama na svojoj Facebook stranici koja ima preko 40 tisuća pratitelja, sinoć je napisao:

– Kakav potres?! Odavno nisam ovako uživao jer, upravo sam izmolio: Isus je uz mene. Još podrhtava… mislim da je iznad šest stupnjeva. Slava Bogu Svesilnom – napisao je fra Bože, a njegovim se pratiteljima ta objava baš i nije svidjela što su pokazali u komentarima:

– Uživaš u nesreći. Empatija nula, ljubav prema bližnjem također – napisao je jedan. 

– Poštovani fra Bože! Nije mi jasno što ste s ovom izjavom htjeli reći. Ja kao vjernica se isto molim Bogu svevišnjem svaki dan za svoju obitelj i za sve ljude bez obzira na vjeroispovijest. Jeste li se možda zapitali da li je vaša izjava ishitrena kada znamo da je djevojka poginula i da ima ozlijeđenih i oštećenih domova….i hoćete li pomoći potrebitima…..Molitva nema nikakvu moć ako uz molitvu ne pomažete potrebite – iskazala je svoje mišljenje jedna od pratiteljica stranice, no neki od pratitelja ipak su se s njim složili, a na prozivke je promptno reagirao i napisao:

– Doista, uživao sam, bio sam smiren u svog Boga pun pouzdanja. Bio sam sretan da moj Bog može pokazati koliko je čovjek malen i koliko jedan potres zna čovjeka učiniti malenim – ”objasnio” je. 

Danas je na prozivke reagirao i u videu kojeg možete pogledati OVDJE, naslovivši ga ˝Portal 24 sata punih ruku udbaškog i demonskog zanata…˝

Ovaj je fratar inače vrlo popularan po svojim izjavama, a svoje mišljenje često ne krije, objavljujući  razno  razne videe na svojim kanalima. Jedna od takvih objava bila za vrijeme epidemioloških mjera, kada je Stožer ograničio postupanja u crkvi:

– Onda najgluplje što može biti je kada jedan biskup, koji je svoju doktorsku disertaciju napisao tako da je jedan doktor koji je ugledan za nju rekao da je i dijete u osnovnoj školi može bolje od njega sastaviti, odluči da bi se kao zaštita od koronavirusa trebalo izbaciti blagoslovljenu vodu iz kamenica. Svatko zna da voda čisti i da sebi ne sadržava nikakve viruse, ni obična, a kamoli blagoslovljena. Ali demonu smeta blagoslovljena voda jer ona je moćno sredstvo protiv demona i njegovih moći, pa i protiv moći koronavirusa – kazao je tada fra Radoš. 

Još se jedna zanimljiva činjenica nalazi n a njegovom profilu, kojom se fratar i javno pohvalio, a to je da mu je Facebook sredinom veljače blokirao aktivnost. Uz objavu je napisao:

– Mislim da sam korektno nastupao, ali – stoji u opisu.

– Pernaru su izbrisali stranicu sa 300000 ljudi, kad govoriš istinu to se događa – komentirao je tada jedan od Radoševih sljedbenika, a druga ga je pratiteljica nazvala Bogom:

– Istinu nitko, i nikakvim zabranama ne može nitko, zataškati. Bog je taj koji preko Svetog Duja, nalazi načina da se razumije riječ Božja, da se propovijeda, svjedoči, da se ukazuje na sve nepravde, kojima se blati Božje djelo i sprovođenje Božjeg plana. Ali u Bibliji se kaže “Nije sluga veći od gospodara, ali može biti odan, i gospodar će ga štititi”. Fra Bože, uz Vas su svi koji ljube Boga vjeru i istinu, koja je svjetlija od sunca. Svi mi težimo svjetlo spasenja, i branit ćemo ga. Ako smo uz Boga, tko nam što može od ljudi.??On je štit i utočište, vjernih. AMEN – napisala je druga pratiteljica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba