Napao i policajce

MONSTRUOZAN ČIN: Glazbenik (30) nakon ničim isprovocirane svađe, poznanicu počeo gristi po licu – odgrizao joj čitave dijelove lica

Objavljeno: 22.04.2022. zagorjeinternational

Akademski glazbenik M.V. (30) je zbog optužbi da je prije devet dana pokušao ubiti svoju poznanicu, izgrizavši je po licu te joj tako nanio teške tjelesne ozlijede, završio u Remetincu, piše Jutarnji list.

Naime, sve se dogodilo prošlog utorka u stanu oštećenice na području Zaprešića. Glazbenik je nakon ničim isprovocirane svađe, nesretnu ženu počeo gristi po licu te joj je odgrizao čitave dijelove lica.

Policiju su pozvali susjedi, a oni su ga potpuno psihički rastrojenog odmah uhitili. U policijskoj je marici napao i policijske službenike, pa je glazbenik koji je snimio nekoliko pjesama, osumnjičen i zbog prisile prema službenoj osobi.

Nedugo nakon uhićenja, policija ga je prisilno hospitalizirala u odgovarajućoj instituciji jer je na ispitivanju navodno, izjavio da je iz djevojke pokušao istjerati sotonu. U bolnici su, nakon tjedan dana, zaključili kako je on osoba za koju ne postoji medicinski razlozi za hospitalizaciju, stoga je ponovno uhićen i predan nadležnom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici koje je nakon provedenog ispitivanja, sucu istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici, zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, podnijelo prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba