Prijave do petka

PROLJETNA EDUKACIJA HGK-a: Idućeg tjedna predavanja i radionice “Poduzetništvo je IN”

Objavljeno: 21.04.2022. zagorjeinternational

Proljetna edukacija Hrvatske gospodarske komore pod nazivom “Poduzetništvo je IN” održat će se online u utorak i srijedu, 26. i 27. travnja, od 10 sati, a teme edukacije bit će rješavanje konflikata, pokretanje online prodaje, prodajna komunikacija te digitalna rješenja za unaprjeđenje poslovanja. 

Predavačice na ovoj edukaciji bit će predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica Present communications d.o.o. Ivana Radić i vlasnica kreativne agencije za web i marketing Essenta te osnivačica projekta Digital Picnic Zagreb Ivana Fakin, obje dugogodišnje poduzetnice i članice Međunarodne mreže poslovnih žena. 

Edukacija je namijenjena poduzetnicima i obrtnicima te onima koji tek ulaze u svijet poduzetništva, a cijena za sudjelovanje na radionici je 300 kuna po polazniku. Članice HGK koje plaćaju članarinu, temeljem članske pogodnosti mogu sudjelovati besplatno. 

Prijava sudjelovanja je obavezna najkasnije do 22. travnja, do 14 sati, a više dodatnih informacija moguće je pronaći na službenim stranicama Hrvatske gospodarske komore. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba