Nije mu bilo spasa

Arrivederci Željko Kopić – Dinamo u potrazi za novim ”strategom”

Objavljeno: 21.04.2022. zagorjeinternational

Zbog jučerašnjeg poraza od Hajduka, dosadašnji ”strateg” Dinama Željko Kopić to više nije. Pod njegovim je vodstvom Dinamo u baš svakom gostujućem derbiju izgledao dosta loše. Tako su Dinamovci, osim u Rijeci gdje ih je pomazila sreća, dva puta izgubili u Splitu i jednom u Osijeku.

Nakon jučerašnje utakmice nisu se donosile nikakve odluke, ali je zato danas glavna tema bio Kopićev status. Ta loše odigrana predstava izazvala je veliko nezadovoljstvo u klubu kao i kod navijača. Spasa više nije bilo. Dinamo sada već do utakmice s Goricom, koja je na rasporedu u nedjelju, mora pronaći novo rješenje, čovjeka koji će preokrenuti Dinamo.

– Željko Kopić je donekle imao rezultate, ali izostala je igra. Dinamo je pod njegovim vodstvom u posljednjih 11 utakmica zabio samo 13 golova, a u tom periodu u Maksimir su stizali Šibenik, Lokomotiva, Hrvatski dragovoljac, Istra… I realno, bez ikakvog podcjenjivanja suparnika, pravi Dinamo bi samo tim momčadima na svom travnjaku trebao zabiti 11 ili više golova. Ovo jednostavno nije bilo dobro – piše 24sata

– Ovim putem želim zahvaliti Upravi kluba, igračima, stručnom stožeru, trenerima i svim zaposlenicima kluba na uspješnoj i kvalitetnoj suradnji koju smo imali zadnjih dvije godine. Od prvog dana kada sam postao direktor Nogometne škole te kasnije sportski direktor i trener prve momčadi želio sam da klub napreduje i nadam se da sam u jednom dijelu to i ostvario. Klubu želim uspješan kraj sezone i ono najvažnije osvajanje naslova prvaka – rekao je Kopić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba