Srednja škola Novi Marof provela projekt digitalne vidljivosti “Ako te zanima – zaviri!“

“Virtualna šetnja besprijekorno predstavlja naše odgojno – obrazovno okruženje učenicima koji traže kvalitetno obrazovanje u primjerenom ambijentu“

Objavljeno: 20.04.2022. zagorjeinternational

Srednja škola Novi Marof prije nepunih mjesec dana proslavila je svoj dan, a i u ovoj se godini ima za pohvaliti odličnim rezultatima svojih učenika koji su sudjelovali na dosadašnjim razinama natjecanja. Na školska natjecanja prijavila su se ukupno 39 učenika u 12 područja, a njih 15 plasiralo se na županijsku razinu natjecanja iz hrvatskog jezika, njemačkog jezika, matematike, fizike, biologije, geografije, povijesti, logike, LiDraNa i LIK 2022.

Osobito se istaknula učenica Lana Zrinjski, koja se plasirala na županijsku razinu natjecanja u čak četiri područja – logika, hrvatski jezik, matematika i fizika. Osvojila je drugo mjesto na međužupanijskom natjecanju iz logike te drugo mjesto na županijskom natjecanju iz matematike, dok je treće mjesto zauzeo Borna Bešenić također učenik SŠ Novi Marof.

Odlične rezultate postigli su i Matej Koren osvojivši drugo mjesto iz povijesti, Sanjin Miličević, treće mjesto iz geografije, te Dorian Neuberg, treće mjesto iz biologije. Učenik Martin Meštrić osvojio je treće mjesto na županijskom te se plasirao na državno natjecanje iz LIK 2022.

Zahvaljujući Varaždinskoj županiji sufinanciran je školski projekt digitalne vidljivosti – “Ako te zanima – zaviri!“ koji uvelike pomaže predstavljanju škole budućim učenicima i njihovim roditeljima.

-Odlučili smo se za ovaj projekt kako bi virtualna šetnja besprijekorno predstavila naše odgojno-obrazovno okruženje učenicima koji traže kvalitetno obrazovanje u primjerenom ambijentu. Na taj način će naši potencijalni učenici i njihovi roditelji lakše i brže doći do potrebnih informacija te ćemo predstaviti jedinstvenost i suštinu svoje lokacije i prostora. U sklopu projekta izradilo se i panoramsko snimanje dronom u visokoj rezoluciji, a isto je implementirano i u virtualnu šetnju – kazao je ravnatelj Nikola Žganec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba