Voliš pjevati? Želiš predstaviti svoje vokalne vještine?

Prijavi se! Možda si baš ti ovogodišnji prvi glas Zagorja

Objavljeno: 20.04.2022.

Festival ˝Prvi glas Zagorja˝ ove godine 54. po redu, ali i Dječji Festival, u sklopu manifestacije ˝Tjedan kulture, zabave i sporta˝ održat će se i ove godine, a organizatori su objavili informacije o audicijama za velike i male pjevače. Pravo nastupa na festivalu imaju svi kandidati, odnosno dueti i ”mali kandidati” – oni do 15 godina starosti.

– Voliš pjevati? Želiš predstaviti svoje vokalne vještine? Na pravom si mjestu. Ne moraš biti iz Zagorja, čak ni iz Hrvatske (dobrodošli su kandidati iz susjednih zemalja) da bi sudjelovao na ovom tradicionalnom Festivalu na kojem su mnoge današnje zvijezde krenule. U suradnji sa našim medijskim pokroviteljima CMC TV te Croatia Records pobjednik osvaja besplatno snimanje pjesme. No to nije sve, pobjednika nagrađujemo i novčanom nagradom – poručuju organizatori ˝Prvog glasa Zagorja˝ koji će se održati od 21. do 27. kolovoza ove godine.

Audicije za ”velike”

Prve audicije održat će se 24. svibnja u Varaždinu s početkom u 15 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, a u Čakovcu na adresi Radija 1 u 17 sati. U Zagrebu, u prostorijama SC-a Stjepan Radić u predvorju kina ˝Forum˝ audicija će se održati s početkom u 17 sati. Srednja škola ˝Ban Josip Jelačić˝ u Zaprešića bit će prostor audicije 26. svibnja, a audicija u Velikoj Gorici održat će se u dvorani ˝Galženica˝ s početkom u 17 sati. Sveti Križ Začretje mjesto je audicije 28. svibnja u prostoru Općinske knjižnice i čitaonice, s početkom u 11 sati.

Audicija za ”male”

Posljednja audicija održat će se 29. svibnja, također u prostoriji Općinske knjižnice i čitaonice s početkom u 11 sati. Limači se natječu u dvije starosne kategorije, a to su od sedam do 10 godina te od od 10 do 15 godina.

Na audiciji kandidati pjevaju odabranu skladbu a capella, dok na nastupu pjevaju uživo uz pratnju matrice. Na sceni uz kandidate vokaliste mogu biti i plesači, a pravo pristupa audicijama i odabranih kandidata za festival je besplatno.

Kontakt

– Svi koji nisu u mogućnosti zbog udaljenosti ili nekog drugog razloga doći u određeno vrijeme na neku od naših lokacija, možete pristupiti i audiciji i putem video linka – WhatsApp, Viber. Za sve podrobnije informacije kontaktirajte nas na +385 91 2549564. Zabilježite u kalendar željeni termin, mjesto te dođite na audiciju Festivala Prvi glas Zagorja. Očekujemo Vas s nestrpljenjem i veseljem – poručuju organizatori.

Za audiciju je potrebno spremiti dobro raspoloženje i “a cappella” po vlastitom izboru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba