ŠOK I NEVJERICA: Mamu lavića Šimuna šakom nokautirao ˝bijesni divljak˝ zbog spore vožnje

˝Spustila sam prozor, što je bila greška, jer je on odmah zamahnuo šakom i udario me u lice˝

Objavljeno: 15.04.2022. zagorjeinternational

U utorak na vinkovačkoj dionici prema Kauflandu, Martina Stojanović iz Županje, inače policajka, doživjela je uistinu nešto nevjerojatno. Naime, Martinu, čiji je sin ˝hrabri lavić˝ javnosti poznat po urođenoj deformaciji nogu zbog čega je bio na operaciji u Americi, tog je dana nokautirao ˝neandertalac˝ od 45 do 50 godina iz Vinkovaca udarivši je šakom u lice. Spomenuti je posegnuo za šakama jer je bio iznerviran Martininom vožnjom.

– Bila sam na cesti možda 150 metara kad se on pojavio iza mene i nije me dugo pratio, ali ga je očigledno baš nerviralo što vozim 30, a dozvoljeno je 50. Doista jesam vozila sporo, no taj utorak nije bio moj dan. Bila sam kod liječnika i doznala ružne vijesti koje su me uznemirile. Sjela sam za volan i krenula, a već nakon minutu ili dvije on je počeo nervozno trubiti i obilaziti me. No nije na tome stao. Čim me je obišao, stao je poprijeko ceste da me zaustavi, izašao iz auta i psujući hodao prema meni. Vidjela sam da je čovjek bijesan i očekivala sam verbalni duel. Bio je nabildana gromada od 180 centimetara visine. Spustila sam prozor, što je bila greška, jer je on odmah zamahnuo šakom i udario me u lice. Sjedila sam u autu, vezana pojasom, na trenutak mislim da sam izgubila svijest jer ne znam što se dalje događalo. Samo sam osjetila da mi kroz nos curi krv, da mi bride usna i oko. Bila sam izvan sebe – rekla je Martina za 24 sata, kojoj su ljudi s ulice priskočili u pomoć.

Agresivan ˝neandertalac˝ uz psovke i uvrede sjeo je u svoj auto i pobjegao s mjesta događaja, pritom umalo izazvavši sudar s automobilom iz suprotnog smjera. Martina je pozvala policiju kojoj su svjedoci opisali muškarca i njegovo vozilo. Objavila je i post na svom Facebooku napisavši:

– Mali je svijet, ne možeš se zavući u mišju rupu macho – stoji u Martininoj objavi.

Od liječnika je dobila potvrdu o ozljedama – razbijen nos, razbijena usna, hematom ispod oka, što spada pod lakše tjelesne ozljede, ali dovoljne za prijavu za nasilje.

– Ne boli to toliko koliko mi je povrijeđeno dostojanstvo. Tko se usudi dići ruku na osobu koja sjedi u autu, vezana pojasom, nemoćna da se brani!? Čak nije u pitanju ni to što sam žena. Objavila sam to jer ga želim naći; želim da bude kažnjen za to što je učinio. Ako kazna bude smiješna, neka se naš sustav srami – napisala je još Martina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba